Reclaim (y)our Freedom 'n Health

Gepubliceerd op 21 januari 2021 om 18:22

I have a dream...

Wat mij in deze hele C-crisis vaak heel veel verdriet doet, is de tweedracht die er gezaaid wordt tussen voor- en tegenstanders van de maatregelen, tussen virusontkenners en uiterst kwetsbare risicopatiënten, tussen mensen die nog enigszins van het leven proberen genieten en mensen die zichzelf (en vaak ook hun buren) werkelijk alles ontzeggen in naam van het virus. 

"De mens, ge kunt gij daar niet aan uit"... Gerard Walschap wist het al langer. 

Maar wordt het niet eens tijd dat we over de meningsverschillen heen en in wederzijds respect met zijn allen gaan opkomen voor onze rechten?

Los van alle ondoorzichtige politieke agenda's, de winstgevende pharma-industrie en de alom aanwezige media-censuur, wordt het tijd dat wij als MENSEN een onweerlegbaar duidelijk SIGNAAL gaan geven dat de nevenschade GENOEG geweest is!

Tenzij we wetten gaan overtreden en daarvoor beboet worden, zijn we momenteel genoodzaakt de wetenschappelijk ongefundeerde maatregelen te volgen, hoe schadelijk die voor sommige mensen ook zijn.

Deze actie roept dus NIET op tot het overtreden van de maatregelen, maar is een uitnodiging om er 'MENSELIJKER' mee om te gaan...

Omdat de huidige crisis IEDEREEN raakt, zoveel is zeker!

Turn your weaknesses into strengths...

Eén van de meest schadelijke maatregelen momenteel is de mondmaskerplicht... 

Uit een recente Deense studie blijkt andermaal dat mondmaskers het virus helemaal niet tegenhouden!

Bovendien verhinderen ze bij het dragen de opname van verse zuurstof, zorgen ze voor een verhoogde CO2 opstapeling met alle gezondheidsrisico's vandien en zijn ze de ideale broedplaats voor bacteriën en schimmels. Daarnaast geven ze de drager een benauwd gevoel en verhinderen ze een normale sociale omgang, wat vooral bij kinderen die volop in ontwikkeling zijn voor flink wat psychologische problemen kan zorgen.

En toch zijn ze op veel publieke plaatsen nog steeds verplicht en is er enkel aan te ontkomen met een 'rechtsgeldig' attest.

Omdat de plaatsen waar de mondmaskerplicht geldt helaas niet altijd te vermijden zijn en zelfs voortdurend worden uitgebreid, is er voor de meeste mensen geen andere keuze dan, tegen beter weten in,  een paar van die mondsnoerende mondmaskers (ook wel mondvodden of muilkorven genoemd) in bezit te hebben en deze met regelmaat en met een diepe zucht om de oren te binden...

Waarom er dan geen 'STATEMENT' mee maken, dacht ik zo...

Laat jezelf zien en inspireer zoveel mogelijk mensen

Dus ging ik aan de slag met een stukje pastelgroen bio-katoen. 

Het groen staat, je raadt het al, symbool voor de natuur en met de aankoop van het gecertificieerd bio-katoen steun je die andere grote zaak, nl. het klimaat!

Vervolgens ging ik nadenken over een uitnodigende slogan en na beraadslagen met een aantal warm-menselijke medestanders kwam 'Reclaim (y)our Freedom 'n Health' uit de bus.

Onze vrijheid en gezondheid terug opeisen dus, of onze vrijheid in gezondheid, kies zelf maar...

De hoofdreden voor deze actie is om mensen bewust te maken van hun eigen KEUZE.
Per verkocht setje wordt ook 1 Euro geschonken aan één van deze 2 broodnodige goede doelen, die zich inzetten voor de zwaarst getroffen groep door de maatregelen, nl. onze kwetsbare jongeren.

In mijn droom zie ik meer en meer mensen ermee rond lopen, enkel daar waar het verplicht is natuurlijk, met blije ogen omdat ze via een totaal nutteloze, schadelijke maatregel toch een sterke boodschap uitdragen en de zwaarst getroffen groep steunt en dat dat dan zo aanstekelijk werkt voor de in schijnveiligheid gelovende (bange) maskerdragers die dan nieuwsgierig worden naar het verhaal... en dat die dan plots de 'hele mens' weer zien en niet alleen meer dat minuscuul Chinees, Engels of Afrikaanse virus...

Maak ook jij die droom mee waar?

Help je ook mee facebook te overspoelen en zo nog meer mensen te inspireren?  

Gebruik dan dit kader over je profielfoto heen

www.facebook.com/profilepicframes/?selected_overlay_id=459238261774678


«