Home » Webshop » Actie Reclaim (y)our Freedom 'n Health

Waarom deze actie?

Los van alle ondoorzichtige politieke agenda's, de winstgevende pharma-industrie en de alom aanwezige media-censuur, wordt het tijd dat wij als MENSEN een onweerlegbaar duidelijk SIGNAAL gaan geven en opkomen voor ieders gezondheid!

Tenzij we wetten gaan overtreden en daarvoor beboet worden, zijn we momenteel genoodzaakt de wetenschappelijk ongefundeerde maatregelen te volgen, hoe schadelijk die voor sommige mensen ook zijn.

Deze actie roept dus NIET op tot het overtreden van de maatregelen, maar is een uitnodiging om er 'MENSELIJKER' mee om te gaan...

Omdat de huidige crisis IEDEREEN raakt, zoveel is zeker!

turn your weaknesses into strengths...

Eén van de meest schadelijke maatregelen momenteel is de mondmaskerplicht... 

Uit een recente Deense studie blijkt andermaal dat mondmaskers niet eens het virus tegenhouden!

Bovendien verhinderen ze bij het dragen de opname van verse zuurstof, zorgen ze voor een verhoogde CO2 opstapeling met alle gezondheidsrisico's vandien en zijn ze de ideale broedplaats voor bacteriën en schimmels. Daarnaast geven ze de drager een benauwd gevoel en verhinderen ze een normale sociale omgang, wat vooral bij kinderen die volop in ontwikkeling zijn voor flink wat psychologische problemen kan zorgen.

En toch zijn ze op veel publieke plaatsen nog steeds verplicht en is er enkel aan te ontkomen met een 'rechtsgeldig' attest.

Omdat de plaatsen waar de mondmaskerplicht geldt helaas niet altijd te vermijden zijn en zelfs voortdurend worden uitgebreid, is er voor de meeste mensen geen andere keuze dan, tegen beter weten in,  een paar van die mondsnoerende mondmaskers (ook wel mondvodden of muilkorven genoemd) in bezit te hebben en deze met regelmaat en met een diepe zucht om de oren te binden...

Waarom er dan geen 'statement' mee maken, dacht ik zo...

Laat jezelf zien en inspireer zoveel mogelijk mensen

Dus ging ik aan de slag met een stukje pastelgroen bio-katoen. 

Het groen staat, je raadt het al, symbool voor de natuur en met de aankoop van het gecertificieerd bio-katoen steun je die andere grote zaak, nl. het klimaat!

Vervolgens ging ik nadenken over een uitnodigende slogan en na beraadslagen met een aantal warme medestanders, kwam 'Reclaim (y)our Freedom 'n Health' uit de bus.

Onze vrijheid en gezondheid terug opeisen dus, of onze vrijheid in gezondheid, kies zelf maar...

Met dit mondmaskerpakket laat je zien dat je echt om gezondheid geeft!

Elk mondmasker is gemaakt van 1 laagje biologisch katoen en is zacht en aangenaam om te dragen, mede door de zachte bio-elastiekjes. 

De stof is actief ademend, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Met het opgedrukte logo laat je duidelijk zien dat je kiest voor vrijheid en gezondheid voor jezelf en je medemens.

Door je aankoop help je zo niet alleen mensen bewustmaken van hun eigen keuze, je steunt er ook 2 broodnodige goede doelen mee die zich inzetten voor de zwaarst getroffen groep door de maatregelen, nl. onze kwetsbare jongeren.

VZW Pagadderke zet zich in om kansarme kinderen en jongeren
een zorgeloze tijd te bezorgen.

Dit doen ze door het aanbieden van activiteiten waarbij kinderen kansen krijgen om zich te ontwikkelen
op verschillende domeinen.

De meeste activiteiten zijn gratis, waardoor alle financiële hulp meer dan welkom is.

TEJO biedt in Vlaanderen laagdrempelige, therapeutische hulpverlening aan jongeren tussen 10 en 20 jaar, kortdurend, onmiddellijk, anoniem, en gratis. De dienstverlening gebeurt door professionele therapeuten op vrijwillige basis.

In mijn droom zie ik meer en meer mensen ermee rond lopen, enkel daar waar het verplicht is natuurlijk, met blije ogen omdat ze via een totaal nutteloze, schadelijke maatregel toch een sterke boodschap uitdragen en de zwaarst getroffen groep steunt en dat dat dan zo aanstekelijk werkt voor de in schijnveiligheid gelovende (bange) maskerdragers die dan nieuwsgierig worden naar het verhaal... en dat die dan plots de 'hele mens' weer zien en niet alleen meer dat minuscuul Chinees, Engels of Afrikaanse virus...

Maak ook jij die droom mee waar?


Een heel bijzonder mondmaskersetje waarin 1 mondmasker van duurzaam, ademend bio-katoen voor jezelf en 1 in geschenkverpakking voor een dierbare.

Met de meegeleverde flyers (2x10) kunnen jullie samen nog meer mensen inspireren i.v.m. hun (on)gezonde mondmasker-gewoontes.

Bovendien steun je 2 vzw's die momenteel heel hard nodig zijn!


Inspireer mensen door ze bewust te maken van hun ongezonde mondmaskergewoontes* met deze flyer.

Deel ze uit aan mensen die toch een mondmasker aanhouden in de vrije natuur of op andere plaatsen waar het niet verplicht is.

 

Inhoud: 25 bewustmakingsflyers

 

*gebaseerd op wetenschappelijke studies en onderzoek