Ik ben Eveline, bezielster en oprichtster van Back to (y)our Nature.

Ik ben wat je noemt een eeuwige student.

Na een turbulente jeugd en een korte carrière in het hotelmanagement, besloot ik me op mijn 28ste om te scholen tot schoonheidsspecialiste. Zorgen voor mensen zit me echt letterlijk in het bloed.

Vanuit een grote passie voor de natuur, werkte ik van meet af aan met zo natuurlijk mogelijke producten. Vrij snel merkte ik echter dat alleen de buitenkant van mensen verzorgen me niet genoeg voldoening schonk. Klanten vroegen me vaak om raad rond emotioneel en lichamelijk welzijn, dus volgde ik o.a. een opleiding tot gezondheidsconsulent, bachbloesemtherapeut en wellbeingcoach.

Toch leerde ik het meest uit het moederschap. Mijn 4 kinderen zijn bij alles wat ik doe mijn grootste drijfveer. 

Vanuit een grote betrokkenheid bij hun opvoeding, ontmoette ik helaas ook flink wat beschadigde leeftijdsgenootjes. 

Jongeren groeien tegenwoordig op in een veeleisende prestatiemaatschappij met hoge verwachtingen waarbij weinig stil wordt gestaan bij diepere waarden en waarin ze soms moeilijk hun eigen plekje vinden.

Meer en meer jongeren krijgen hierdoor te maken met depressie, burn-out, zelfverminking en helaas nog veel te vaak zelfmoord.

België is nog steeds trieste koploper in de West-Europese zelfmoordcijfers.

Ik zocht een manier om deze jongeren terug dichter bij hun natuur te helpen en ook dichter bij de natuur. 

Al van toen ik zelf een zoekende puber was en het moeilijk vond om mezelf te zijn, draag ik mijn eigen levensmoto met me mee:

Van daaruit ontstond uiteindelijk de missie van Back to (y)our Nature:

Mensen op weg helpen naar een natuurlijke(re) levensstijl, zodat ze vrij(er), krachtig(er), gezond(er) en gelukkig(er) kunnen leven.

Een levensstijl die beter bij hen past en hen op alle vlakken (fysiek, mentaal, emotioneel) meer in hun eigen kracht zet. 🍀

Met respect voor hun natuur en tegelijkertijd in harmonie met de natuur en alles wat leeft.