Relaxerende Massages

 

Een massage is een ware traktatie voor lichaam en geest en een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen. Een massage is echt geen luxe, maar een pure noodzaak. 

Met een massage geef je je immuunsysteem een flinke boost, wat ervoor kan zorgen dat je minder vaak ziek bent. Daarnaast worden je spieren soepeler, verminderen spierkrampen, je bloedsomloop wordt gestimuleerd en afvalstoffen en opgehoopt vocht worden afgevoerd. 

Met een massage creëer je rust in je hoofd en in je lichaam en geef je stress minder kans. 

Je kan kiezen voor een algemene lichaamsmassage of een weldoende rug-, schouder-, nekmassage.

Relaxerende rug-, Nek-, Schoudermassage

De schouders en de nek zijn dé plaatsen bij uitstek waar stress en spanning zich gemakkelijk vastzetten.
Onze zittende levensstijl is ok niet bepaald bevorderend voor een goede houding, zeker in deze tijden waarin we door het veelvuldige telewerk vaak voorover gebogen voor onze laptop of gsm zitten, wat ook veel onderrugproblemen in de hand werkt.

Tijdens de rug-, schouder-, nekmassage wordt een diepe relaxerende massage aangevuld met stevigere knedingen op de probleemzones, zodat alle opgehoopte spanning, ook in de diepere spierlagen, verdwijnen.

Je voelt de last zo van je schouders wegglijden en stapt na 45 minuten met een heerlijk ontspannen gevoel terug buiten.

relaxerende lichaamsmassage

helende massages

Naast ontspannende massages, kan je bij Back to (y)our Nature ook terecht voor dieper helende massages. 

 

 

Dieptemassage

Dieptemassage is een methode waarbij gebruik gemaakt wordt van specifieke, diepwerkende, manuele technieken die op de diepste spierlagen, botten en bindweefsel inwerken.

 

Hierdoor is het mogelijk een reeks pijnklachten zoals hoofdpijn, nekklachten en rugpijn te verminderen of op te heffen.

 

Elke behandeling wordt volledig afgestemd op de klant en de specifieke klacht.

 

Dieptemassage is wellicht de enige massage die pas echt verlichting brengt nadat ze beëindigd is, d.w.z. nadat de pijnlijke knopen werden los gemasseerd en de energie weer vrij kan stromen.

 

Ik hou hierbij vanzelfsprekend rekening met de individuele pijngrens en combineer voor jouw comfort de diepwerkende technieken met relaxerende elementen.


LOMI LOMI MAssage

Deze van oorsprong Hawaïaanse Lomi Lomi-massage is een intense lichaamsmassage, ook wel "liefdevolle handen-massage" genoemd, waarbij de vloeiende, bijna dansende bewegingen met de handen en de onderarmen de klant een totaalbeleving bezorgen.

 

Spirituele verbondenheid en liefde vormen het uitgangspunt van de massage, waardoor een heel diepe ontspanning plaatsvindt terwijl oude, vastgeroeste patronen via het lichaam kunnen losgelaten worden.

 

Zoals in alle oude culturen wordt ook in de Hawaïaanse traditie het lichaam als één geheel gezien: het fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel aspect zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en worden bij deze massage intuïtief en liefdevol aangeraakt, gewiegd en zo op een zachte, weldadige manier geheeld.

Tijdens de Hawaïaanse begroeting stemmen we ons volledig op elkaar af en delen we de intentie om samen op reis te gaan en jou terug in je kracht te zetten.

Mensen die een Lomi Lomi massage ondergaan, getuigen achteraf vaak dat ze zich als herboren voelen.

Tijdens de hele behandeling bedekt de sarong de intieme delen voor een optimaal comfort.

Om de lange vloeiende bewegingen mogelijk te maken, wordt er bij deze massagevorm veel olie gebruikt.

Voorzie dus best kledij die achteraf tegen een olierestje kan.

Na afloop van de massage wordt voldoende tijd voorzien voor de integratie.

Maak hier je afspraak voor 1,5u massage en

0,5u vóór- en naverwerking bij Back to (y)our Nature.

Prijs: 120 Euro

Voor een nog vollere beleving bied ik in samenwerking met Ananda Massage ook een 4-handen Lomi Lomi massage aan. Deze massage gaat door in de sfeervol ingerichte massageruimte in Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem).

Maak hier je afspraak voor 1u vierhanden-massage en 0,5u vóór- en naverwerking bij Ananda Massage.

Prijs: 180 Euro