De praktijk

Tot het najaar 2022 kon je in het 'groene' schoonheidssalon terecht voor natuurlijke schoonheidszorgen, waarbij enkel producten werden gebruikt die veiliger, minder toxisch en schoner waren voor onze planeet.

Door de grote vraag naar helende lichaamsmassages en emotionele ondersteuning door middel van bachbloesems, besloot ik vanaf december 2022 me alleen nog daarop toe te leggen in de praktijk. 

Enkel de definitieve ontharingen blijven boekbaar, omdat deze voor te veel mensen een enorm verschil maken. 

Mijn opgebouwde kennis over natuurlijke verzorgingen en het zelf maken van producten deel ik graag verder in de workshop 'Natuurlijke cosmetica zelf maken'.

Klik hier voor meer info over deze workshop.

definitieve ontharing met rood licht

Permanent haarvrij.

Slechts enkele sessies.

Volledig veilig en pijnloos.

Heel wat mensen hebben last van overbeharing door bijvoorbeeld een verstoring in de hormoonhuishouding. Hormonen zijn helaas alom tegenwoordig in onze maatschappij. Denk aan met hormonen behandeld vlees, drinkwater, pilgebruik, enz...

Uit eigen ervaring weet ik hoe ongewenste beharing - vooral voor jonge mensen- een belemmering kan vormen in het dagelijks leven.

Met het VPL-apparaat (=een breed-spectrum laserapparaat) worden de overtollige haartjes pijnloos verwijderd met veilig rood licht, wat de natuurlijke processen van de huid stimuleert en activeert en waarbij de haargroei bij de wortel wordt aangepakt.

Tijdens een vrijblijvend intake-gesprek luister ik naar je verwachtingen en stellen we samen een plan van aanpak op, dat zowel praktisch als financieel haalbaar is. 

Ook wordt er een test-patch uitgevoerd op de te ontharen zone zodat je exact weet wat je van de behandeling mag verwachten. 

Voor dit gesprek reken ik 20€ aan, die in mindering wordt gebracht van de afgesproken prijs indien je het traject bij me aangaat.

Opgelet: deze behandeling wordt bij voorkeur tijdens de wintermaanden (oktober - maart) uitgevoerd om interactie met zonlicht te vermijden.

Boek nu!