Je favoriete massagesalon verhuist!

Vanaf 7 augustus 2023 gaan alle massages door in de nieuwe praktijkruimte in de Kapellestraat 36 te Tiegem (Anzegem) op amper 10 km van het huidige adres in Ooike.

Een praktijkruimte waar nu al een warme, zachte energie hangt in de beschermende schaduw van de weelderige kruin van de lindeboom vlak naast het raam.

En er is meer

In de nieuwe praktijk zal ik ook een aantal nieuwe behandelingen introduceren, zoals een verjongende gezichtsmassage of een relaxerende voet- en beenmassage voor wie eens wat minder tijd heeft en toch een moment van diepe ontspanning wil ervaren.

 

Ook de psoas-massage zit er (eindelijk) aan te komen, zodat ik nog meer mensen zal kunnen begeleiden in het loslaten van opgeslagen stress en trauma in deze o zo belangrijke 'spier van de ziel'.

 

Hou dus zeker deze website of de facebookpagina in het oog of meld je aan op mijn nieuwsbrief om alles te vernemen over deze behandelingen.

 

Vanzelfsprekend blijf ik ook in Tiegem verder werken met het Dana-principe  en is er (na samenspraak!) ook ruileconomie mogelijk. 

 

Ik hoop dat de zomer ook voor jou mooie transformaties met gouden randjes in petto heeft en kijk er heel erg naar uit om je te mogen verwelkomen op mijn nieuwe plek.

 

Veel liefs

Eveline